פינת בישול2

בהמשך למסורת לפרגן לחברים במשהו מתוק ליומולדתי, גמלה בלבי ההחלטה להכין עוגה. כמו כל בר דעת, מקור הידע הראשוני שלי היה האתר של קרין גורן. אחרי לבטים והזלת ריר, נבחרה עוגה, שאינה דרשה מיקסר (יש לי פוביה קלה) היתה מיוחדת למראה, וקלילה להכנה. הנה הקישור, לעוגויות גביעי הגילדה.

(וזו תזכורת לעוגה של שנה שעברה)

וכך נראה התהליך אצלי בבית:

הכנת בלילה באמצעים פרימיטיביים.

רק במקרה היה שם מיץ תפוזים. לא שפכתי אותו פנימה. מבטיחה

רק במקרה היה שם מיץ תפוזים. לא שפכתי אותו פנימה. מבטיחה

לא כתוב במתכון, אבל הוספנו גם מעט עדשים צבעוניות, וקוביות שוקולד מריר חתוכות לחלקים קטנים. בכל זאת, צריך לשדרג.

מילוי גביעי הגלידה בבלילה:

אתגר להעמיד אותם זה ליד זה בלי שיפלו

אחרי שכל הגביעים מלאים בבלילה, מכניסים לאפיה. במתכון כתוב 15 דק', אנחנו עשינו 30 כמעט, ועדין, לא היה לגמרי אפוי…(אבל לגמרי טעים!).

עם הפתעות בפנים

עם הפתעות בפנים

 

מ, חברתי היקרה מהעבודה, שגם הפתיעה אותי יחד עם ש', דאגה לצלם עבורי את התוצאות הסופיות. כל זה נראה, דקות לפני אירוע החיסול:

רוטב שוקולד, וסוכריות שוקולד

רוטב שוקולד, וסוכריות שוקולד

50 Jul. 09 18.34

על חלק שמתי את נשיקות הסוכר האלה. לא עומדים יפה בתבנית. צר לי.

נכון, הצילומים שלי לא יפים, ובעצם, העוגות לא יצאו יפות כמו אצל קרין גורן. וקורב לודאי גם לא אפויות אותו דבר. אבל הי, היה כיף להכין (תודה פ) וכיף לחלק לחברים.

ויהי רצון שנזכה ל"כה אמר ד'…צום הרביעי וצום החמישי וצום השביעי וצום העשירי יהיה לבית יהודה לששון ולשמחה ולמעדים טובים והאמת והשלום אהבו"

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s